Despre mine

Am fost pana acum in mai mult de 50 de destinatii din peste 20 de tari, in unele ajungand datorita proiectelor in care am fost implicat, in altele ajungand de placere, o data sau de mai multe ori. E mult? E putin? Depinde cu cine ma compar…insa nu acesta este motivul pentru care scriu aceste randuri. Pana la urma nu sunt la nici o intrecere si nu numarul conteaza. Fiecare dintre noi avem un mod propriu, distinct si unic de a vedea lucrurile ce ne inconjoara.
Ma numesc Mihai Nicula, locuiesc in Brasov si lucrez in turism de peste 8 ani de zile. Ador activitatile in natura, calatoriile si experientele inedite pe care acestea mi le ofera. Incep acest blog de travel pentru a va impartasi cateva impresii din destinatiile prin care am fost dar si ca sa va aduc ultimile noutati din domeniul calatoriilor.
Am inceput sa cutreier lumea, cam pe cand eram in clasa a 10-a si am avut noroc ca parintii m-au incurajat in acest sens. Eram deja obisnuit cu taberele din Romania in momentul in care am facut prima iesire in strainatate.
Din experienta acumulata la locul de munca dar si a locurilor pe care le-am vizitat, sper sa reusesc sa fiu un ghid bun, unde vei gasi informatii si detalii despre destinatii din orice colt al lumii. O sa promovez si oferte pe care le consider speciale, asa ca merita sa ma urmaresti cat mai des cu putinta.
Cum multi imi sunteti prieteni, deci ma cunoasteti, nu are rost sa va mai spun prea multe, dar pentru cei mai curiosi o sa existe multe articole in care o sa vorbesc si despre mine, despre cine sunt si ce imi place, trebuie doar sa cititi printre randuri  :) In plus pagina de Contact va sta la dispozitie, daca doriti sa ma cunoasteti mai bine, mai de aproape. Va astept! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Blog de Business si Travel